• V košarici ni izdelkov.

Dostava

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen v vrtnariji Golob, Cesta XIV. divizije 108, 2000 Maribor.

Dostava na dom

Odprema pošiljke se lahko podaljša za obdobje do 8 (osem) mesecev zaradi rastline v koreninski grudi; rastline z golo korenino, se praviloma lahko dobavlja le zgodaj pomladi in pozno jeseni. Prav tako se lahko rok dobave podaljša v zimskem ali poletnem času zaradi velikih vročin ali zmrzali, ki je neprimerna za rastline ali druge prodajne artikle.

Dostavo vršimo izključno sami, saj imamo nadzor nad našimi izdelki/rastlinami. Ob dostavi še lahko boljše svetujemo. Prav tako pa je potek vračila enostavnejši. Dostavljamo samo po Sloveniji.

V primeru, da se naknadno ugotovi, da bi bila dejanska cena prevoza previsoka, lahko naročilo storniramo.

Ker dostavo vršimo sami, se bo dostavljalo enkrat v mesecu od ponedeljka do petka.

Ponedeljek – obalno – kraška, primorsko – notranja, goriška regija
Torek – gorenjska, osrednje slovenska, jugo vzhodna regija
Sreda – zasavska, savinjska, posavska regija
Četrtek – koroška, pomurska regija
Petek – podravska regija

Dobavni rok

Dobavni rok se lahko podaljša za toliko časa, kolikor je bilo potrebno, da je kupec prodajalcu predložil vse podatke, potrebne za dostavo. Zeleni vrtovi Golob ne odgovarjamo za zakasnitev ali spremembo oz. prepoved odpreme, dobave in dobavnih pogojev, ki so posledica zavezujočih pravnih aktov (npr. uvozno-izvozne omejitve, embargo idr.) in drugih nepričakovanih ovir, npr. višja sila. V takem primeru bomo stopili v stik s kupcem in sporazumno poiskali najboljšo možno rešitev. Zeleni vrtovi Golob ne prevzema odgovornosti in tudi ne krši pogodbe z zamujeno dostavo naročila ali z nezmožnostjo dostave naročila zaradi vzrokov, ki niso v njegovih rokah ali v rokah njegovih prevoznikov oz. špediterjev, kar vključuje, vendar ni omejeno na višjo silo, civilne nemire, industrijske spore, nemire, poplave in zakonodajo.

Dobavni rok se lahko podaljša za obdobje do 8 (osem) mesecev iz zgoraj navedenih razlogov te točke.